Des de la companyia de València TEATRO CÌRCULO
ens fan arribar aquesta interessant proposta: GASKIN. Allò que no es conta és com si mai no haguera existit. L'obra relata la història d'un pilot republicà que va sortir des del port d'Alacant en el vaixell Stanbrook fins arribar a Algèria, on va anar a parar a un camp de concentració. Aquesta història es conta a través de les veus d'Antonio (GASKIN), la seua filla (qui troba el diari de son pare 35 anys després de la seua mort) i una amiga d'aquesta (que vol escriure una novel·la sobre el tema).

El projecte, com es diuen els amics i amigues de Teatro Círculo, pot ser apropiat tant per als alumnes d'Història, com per als de teatre o de valencià. En el cas que als instituts els interesse l'obra, la companyia contactarà amb l'Ajuntament corresponent per tal de programar una funció matinal amb col·loqui.

Podeu veure ací un tràiler i un dossier amb la sinopsi, el context històric, l'adequació per a l'alumnat d'institut i una explicació exahaustiva de la proposta escènica i de la trajectòria de la companyia.

Per a obtindre més informació o concretar dates, es pot contactar amb la companyia per correu
(admon@teatrocirculo.com), o a través dels telèfons 618 946 129 o 963 922 023.