L'Equip Directiu de l'IES La Hoya de Bunyol, l'Ajuntament de Bunyol, l'Amical de Mauthausen i les meues companyes de projecte, així com totes i tots els membres que conformen el Seminari de MHiD a l'IES, us conviden a la IV TROBADA DE CENTRES PER LA MEMÒRIA, que tindrà lloc el dia 15 de desembre al teatre del "Litro" a Bunyol, convocat per l'Amical. 

Per poder inscriure's tan sols és necessari enviar un correu a Gema Tejedor, co-coordinadora del projecte i Coordinadora del Seminari de MHiD a l'IES La Hoya de Bunyol. 

A l'acte, els centres educatius poden presentar el projecte de Memòria Històrica que estiguen portant a terme o, també poden inscriure's com a assistents per veure dinàmiques de treball d'altres centres. Cas que es presenten projectes per a vertebrar l'acte, tindran prioritat aquells centres que, en anteriors edicions, no hagen presentat el seu projecte. La duració de les intervencions dels centres dependrà del nombre de centres inscrits per a presentar projecte.

La programació de la jornada s'articula entorn a intervencions musicals, intervencions dels IES i la taula rodona final. S'aprofitarà el camí cap al teatre del "Litro" per fer parada en dues de les plaques de la Ruta Intercomarcal que l'IES Bunyol va posar en marxa el curs 20-21 arran del projecte premiat a Diputació durant l'esmentat curs. A l'acabar l'acte, hi haurà dues parades més fins arribar al restaurant on, els centres educatius que ho desitgen així com altres institucions participants, gaudiran d'un dinar de sororitat i germanor.

La data límit per inscriure's és el 7 de Novembre.

Cas que els centres vulguen presentar projectes, l'hauran d'enviar al correu de Gema Tejedor abans del 25 de novembre.

Horari de l'acte: de 8:30 a 14:30

Lloc: Teatre del Litro, Bunyol

Data: 15 de desembre de 2022

Una vegada es tinguen clars els participants, es confeccionarà la programació i la farem arribar amb horaris tancats i al més mínim detall.

 

Salutacions i Salut.

Isa Zafrilla Lorente

Co-Coordinació del Projecte de Memòria HIstòrica i Democràtica de l'IES La Hoya de Buñol.